Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Που θα πάει… θα τα γράψω…

Ουφ μια εβδομάδα πέρασε και παραπάνω και δεν έχω κάνει ποστ.

Γυρίσαμε στην Αθήνα, είχαμε ένα σωρό γιορτές, να δούμε φίλους, να πούμε ότι δουλέψαμε και λιγάκι, να ξαναμαζέψουμε βαλίτσες… Τίποτα δεν πρόλαβα. Και μετά γυρίσαμε Καλαμάτα και έπρεπε να στρωθώ πραγματικά στη δουλειά. Τρεις μέρες χτύπησα 12ωρα (για να μη πω και παραπάνω και φωνάζει ο Κωνσταντίνος…) και τα’ παιξα ελαφρώς.

Έχω όμως να γράψω διάφορα. Και κάτι περισσευούμενα από την Αγγλία 🙂 Οπότε θα ξεκινήσω σιγά σιγά και θα τα προσθέτω στις πίσω μέρες. Αν λοιπόν δείτε να γίνονται ποστ πιο πίσω από αυτό, μην παραξενευτείτε. Εγώ είμαι 🙂

2 thoughts on “Που θα πάει… θα τα γράψω…

 1. Flora

  Έτσι γίνεται συνήθως! Μετά τις διακοπές σε τρώει η δουλειά για να καλύψεις τις εκκρεμότητες! Δεν πειράζει όμως περάσατε πανέμορφα (αν κρίνω από τις φωτογραφίες και τα γραφόμενά σου) και αυτό είναι που μετράει! Καλώς ορίσατε!
  Υ.Γ. Δεν παίζω όμως, έρχεστε Αθήνα κι ούτε μια ειδοποίηση για να συναντηθούμε και να γνωρίσουμε από κοντά και τα βλαστάρια σου και τον Κωνσταντίνο!
  Και καλά εσύ ταπαιξες, οι φίλοι (βλέπε philos&Aspa) ούτε κουβέντα, ούτε αυτή, ούτε την προηγούμενη φορά(με τα χιόνια ντε!) Τςςςςς

 2. Λιζα

  Ααασε πολύ δύσκολη η επιστροφή μετά τις διακοπές!
  Δύσκολη η πραγματικότητα και εγώ χτυπάω κάτι παραπάνω από 12ώρα αλλά τόσο λέω γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα!
  Αντε να δούμε πως θα βάλουμε σε τάξη παιδιά, σκυλιά,γατιά (τρόπος του λέγειν)…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.