Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το Ράνκορ και το στοπ καρέ

Χτες ήταν από εδώ η Σοφία. Ανάμεσα στα άλλα που κάναμε, έμαθε τον Γιώργο τι θα πει στοπ καρέ και πως γίνεται να φτιάχνεις τέτοια βιντεάκια. Είδαν πολλά στο youtube από προσπάθειες παιδιών και ο Γιώργος κατενθουσιάστηκε με την ιδέα να φτιάξει το δικό του βιντεάκι με τα παιχνίδια του (φαίνεται πως όλες οι θείες Σοφίες θέλουν να μας καταστρέψουν χαχαχχαχχααχαχααα).

Το βράδυ, αφού είχαν κοιμηθεί τα παιδιά, είχαμε δει εμείς το καινούριο επεισόδιο του Grey’s Anatomy και του Big Bang Theory και ήμασταν έτοιμοι για ύπνο, πήγα να τακτοποιήσω ένα κεκάκι που είχα φτιάξει. Κάπως μου ήρθε έμπνευση, του έφτιαξα φατσούλα, κάπως ήρθε έμπνευση στη Σοφία και έφερε το Ράνκορ του Γιώργου να το φάει και κάπως μας ήρθε και στις δυο να το κάνουμε στοπ καρέ στα γρήγορα να του το δείξουμε την επόμενη μέρα.

Ιδού το αποτέλεσμα:

ΥΓ. Το Ράνκορ αυτό (τέρας από το Star Wars για όποιον δε γνωρίζει) το πήρε ο Γιώργος από την Αγγλία και το έχουν λατρέψει όλοι!

7 thoughts on “Το Ράνκορ και το στοπ καρέ

 1. Sophia

  XAXAXAXA!!! τώρα πλάκα πλάκα, δεν ξέρω τί πλευρά να διαλέξω.. του Σοκούλη, ή του Rancor? Γιατί ο ένας είναι ντελιτισιόζο, και το άλλο είναι μαφιόζο, ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
  (Πότε γυρίζουμε το prequel και το sequel?)
  😛

 2. Ernesto

  HAHAHAHA Great so the big girls got to play as little kids? hahahah Nice soundeffects and I will side up with Rancor every time.

 3. Sophia

  Hahahahha, actually, we ALL sided with the Rancor, no more Mr Chocoloco… hahahhahaha!!
  😛
  (Hey, I choose my companions wisely!! 😛 And not in name only, hahaha)
  😛

 4. constantinople

  Καλά πλάκα μας κάνετε; Ούτε ένα κομμάτι δεν έφαγε το Rancor!!! Που είναι ο ρεαλισμός; Που είναι η δράση, η περιπέτεια, το δράμα;; Μια τέτοια ταινία θα έπρεπε να να είναι πολύ messy, πραγματικό splatter! Έπρεπε να δείχνει τα εντόσθια του Σοκολατούλη στο στόμα του Rancor, ή τουλάχιστον τα ψίχουλα που έμειναν μετά από μια μαύρη καρτέλα ‘CENCORED’ (η οποία φυσικά πρέπει να συνοδεύεται από τους ανάλογους ήχους σπαραγμού και χλαπακιάσματος). Ελπίζουμε να προστεθούν οι σκηνές που λοίπουν για να επέλθει ο αμείλικτος ρεαλισμός που τόσο χρειάζεται η κατά τα άλλα φιλότιμη προσπάθειά σας.
  Δημήτρης Δανίκας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.