Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πως περάσαμε τα Χριστούγεννα – μέρος Β

Για να δούμε τι άφησα απ’ έξω …

Τη μέρα που ήταν άρρωστος ο Γιώργος νοικιάσαμε δυο ταινίες και είδαμε. Η μια ήταν το Ice Age, το οποίο φυσικά έχουμε δει ξανά όλοι πολλές φορές αλλά είναι από τα αγαπημένα μου (και η Ιωάννα είπε “αυτή τη φορά, κατάλαβα περισσότερα!”) και η δεύτερη ήταν τα Γκρέμλινς. Ανά διαστήματα βλέπουμε ταινίες που μας είχαν αρέσει εμάς ως παιδιά, όπως πχ τον ΕΤ, το Μόνος στο σπίτι, τα Γκούνις και τον Ιντιάνα Τζόουνς φυσικά! Τώρα, και λόγω Χριστουγέννων, ήρθε η σειρά για τα Γκρέμλινς. Θυμάμαι πως μου είχαν αρέσει πολύ, αν και με είχαν τρομάξει κάπως και θυμάμαι να έχω ένα κοιυκλάκι Γκίζμο. Η Ιωάννα δεν άντεξε να το δει όλο, φοβήθηκε και έφυγε. Ο Γιώργος από την άλλη το ευχαριστήθηκε πολύ!

Κάναμε και λίγα ψώνια. Μόνο βέβαια επειδή ήμασταν στα Mall, γιατί αλλιώς δεν ξέρω αν θα είχαμε βγει σε μαγαζιά. Δώρα βασικά και βιβλία για τα παιδιά.

Τέλος κλείσαμε την εκδρομή μας με έναν σούπερ ωραίο τρόπο. Πήγαμε για bowling με την τέλεια παρέα της οικογένειας Online και της οικογένειας philon. Kαι ως μπόνους συναντησαμε εκεί και τον Αλέξανδρο. Για μια ακόμα φορά βεβαίως έχασα, αλλά μπορώ να δώσω ως δικαιολογία το γόνατό μου χαχαχαχα Κερδίσαμε όπως πάντα διασκέδαση και καλή παρέα!

Τελείωσα επίσης το βιβλίο της Octavia Butler που διάβαζα. ΛέγεταιWild Seed και είναι μέρος του Patternist series.  Μου άρεσε. Έχει κοινά στοιχεία με πολλά άλλα της βιβλία (γυναίκα μαύρη με ειδική αξία εκμεταλλεύεται από άλλον), αλλά είναι και λιγότερο μαύρο και βαρύ. Θα συνεχίσω και με τα υπόλοιπα.

Γυρίσαμε στην Καλαμάτα πλήρεις από εμπειρίες, αλλά και εξαιρετικά κουρασμένοι. Ελπίζω να ξεκουραστώ λιγάκι αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται, γιατί τα έχω ψιλοφτύσει. Αλλά είναι από ωραία κούραση, οπότε….

 

One thought on “Πως περάσαμε τα Χριστούγεννα – μέρος Β

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.