Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Κακοκαιρία και σούπερ θάλασσα

Τις τελευταίες μέρες έχει έναν παλιόκαιρο…

Μπορεί ο καιρός αυτός να έχει πολλά αρνητικά, δε σε αφήνει να βγεις από το σπίτι, πρέπει να έχεις κλειστά και τα πατζούρια ακόμα για να μη γίνει καμιά ζημιά, πέφτουν δέντρα (ένα έπεσε στο σχολείο των παιδιών), βγαίνεις από το σπίτι και βλέπεις να σου έχει κουβαλήσει ο αέρας όλα τα άσχετα στην αυλή σου, αλλά μπορείς να δεις και τη θετική του πλευρά. Αυτή του εντυπωσιασμού!

Κοιτάς το βουνό και βλέπεις τις κορυφές του σα να έχουν καλυφθεί με ένα πάπλωμα από μαύρα κυματιστά σύννεφα.

Η θάλασσα είναι και αυτή μαύρη. Αλλά αξίζει πραγματικά να κάνεις μια βόλτα από την παραλιακή. Πάντα σου φτιάχνει το κέφι, ακόμα και όταν τη βλέπεις έτσι φουρτουνιασμένη. Ανοίγει η καρδιά σου βρε παιδί μου. Και καμιά φορά σου επιφυλάσει και εκπλήξεις η βόλτα αυτή. Προχτές που είχε τεράστια κύματα αλλά δεν έβρεχε, βρήκαν ευκαιρία κάτι kite surfers να κάνουν τα δικά τους. Κι εμείς την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε!

Ο ένας είχε κίτρινο και ο άλλος κόκκινο πανί και έκαναν και οι δυο βόλτες και τούμπες.

Παρότι φύσαγε και έκανε κρύο, ήταν τόσο εντυπωσιακό το θέαμα και των surfers αλλά και της ίδιας της θάλασσας, που δε μας έκανε καρδιά να φύγουμε!

Δεν την πατάμε αυτή τη φορά… μέχρι εκεί που δε μας πιάνει το κύμα!

Και σήμερα που κάναμε ξανά μια βόλτα από εκεί, είδα τα πιο μεγάλα κύματα που έχω δει μέχρι στιγμής στην Καλαμάτα. Πέρναγαν όλη την παραλία, έφταναν να καλύπτουν το πεζοδρόμιο και να φτάνουν μέχρι το δρόμο! Υπήρχαν μηχανήματα του δήμου που έκαναν στην άκρη την άμμο που είχε μαζευτεί στην άσφαλτο για να μπορούν να περνάνε τα αυτοκίνητα. Κρίμα που δεν είχα τη φωτογραφική μου μαζί (ή την Ιωάννα με τη δική της χαχαχα)

One thought on “Κακοκαιρία και σούπερ θάλασσα

  1. Sophia

    Lol, άμα βρέξει λίγο ακόμα, θα σας καλέσω για απεριτίφ στην πισίνα στο roof garden χαχαχαχαχαχαχαχα!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.