Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ποδηλατόδρομοι Νο2

Εντέλει έκανα λάθος και τους κακολόγησα τους ανθρώπους.
Μπορεί να έχουν κάνει τη διαγράμμιση εδώ και ένα μήνα, αλλά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Για την ολοκλήρωση του έργου απαιτούνται εργασίες σήμανσης, καθώς και να τοποθετηθούν «μάτια γάτας» και πλαστικά σαμαράκια. Επίσης θα μονοδρομηθούν δρόμοι, θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση σε πολλούς δρόμους, θα μεταφερθούν πιάτσες ταξί και γενικότερα θα γίνει η ζωή των οδηγών αυτοκινήτου κόλαση (είναι ένας τρόπος και αυτός για να σε υποχρεώσουν να κυκλοφορείς με το ποδήλατο). Και βέβαια επειδή το βλέπουν πια πως τέτοια έργα δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την κατάλληλη μελέτη, έχουν ήδη αρχίσει να διαμαρτύρονται όλοι και είναι φανερό πως μόνο προβλήματα δημιουργεί αυτή η κατάσταση, προτείνανε στο δημοτικό συμβούλιο να γίνουν ποδηλατόδρομοι μόνο σε 2 δρόμους. Όλοι οι υπόλοιποι θα περάσουν στην αχρηστία… Κακώς τους κακολόγησα.

One thought on “Ποδηλατόδρομοι Νο2

  1. Koyan

    Σχεδόν ένα χρόνο μετά…
    Η σήμανση δεν ήρθε ποτέ, η διαγράμιση έσβησε από τα λάδια των παρκαρισμένων και από τα αυτοκίνητα που τους πατούσαν διαρκώς…
    Τα μάτια γάτας τα είδε μόνο ο Stephen King. Εγώ που πήγα να χρησιμοποιήσω τον ποδηλατόδρομο αντί για τα στενάκια που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα έφαγα το βρισίδι της αρκούδας από τους οδηγούς (και είχα και τον Γιώργο επάνω στο ποδήλατο, και δεν ήθελα να βρίσω και εγώ)….
    Ο καλός μας ο Πέτρος από το ραδιόφωνο το έχει μόνιμο αστείο… “Οι μαγικοί ποδηλατόδρομοι που εξαφανίστηκαν”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.