Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Βόλτα στο ΙΚΕΑ

Κανονίσαμε τα πράγματα έτσι που μπορέσαμε να πάρουμε το φορτηγάκι του πεθερού μου, να αφήσουμε τα παιδιά στην πεθερά και να φύγουμε για Κυριακή – Δευτέρα. Γρήγορο ταξίδι στην Αθήνα, αφήσαμε έπιπλα σε πελάτη, είδαμε τον φίλο μας τον Αντρέα και το Μission Impossible 3, είδαμε στα γρήγορα την εκεί οικογένεια και μετά, Δευτέρα πρωί, ενώ γυρίζαμε πίσω, κάναμε στάση στο ΙΚΕΑ με σκοπό να γεμίσουμε το φορτηγάκι με όλα όσα μας έλειπαν.

Δύο το μεγάλα αρνητικά στο ΙΚΕΑ. Πρώτον οι τουαλέτες που πρωί πρωί βρώμαγαν από το διάδρομο και δεύτερον το μέγεθος. Μανούλα μου, ακόμα και να είσαι προετοιμασμένος για το περπάτημα και το κοίταγμα, ακόμα και να κάτσεις στο πολύ ωραίο εστιατόριό τους και να ξαποστάσεις και πάλι τα παίζεις… Στο τέλος, όταν φτάσαμε στους καθρέφτες, είπα έλεος δεν αντέχω, δεν με νοιάζει αν είναι υπέροχοι, πάμε επιτέλους να φύγουμε!! Αφού να φανταστείτε, ούτε κουράγιο να αγοράσω τις τέλειες σοκολάτες τους δεν είχα!
Σε αυτά να προσθέσω το τρίτο αρνητικό, το οποίο όμως είναι προσωρινό. Δεν έχουν τίποτα! Λόγω κατάστασης στο λιμάνι, δεν μπορουν να ανανεώσουν το στοκ τους και είναι άδειοι! Ό,τι ωραίο και να βλέπαμε, είχε ταμπελάκι “το προϊόν δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο”! Αν λοιπόν θέλετε κάτι απο εκεί, περιμένετε να γεμίσουν πρώτα, γιατί τώρα είναι χαμένος χρόνος.

Δε λέω βέβαια, πήραμε κάμποσα πράγματα (φαντάσου να μην ήταν άδειοι τι θα παίρναμε). Το παιδικό δωμάτιο τώρα είναι κομπλέ και τα παιδιά χτες ήταν σε κατάσταση ενθουσιασμού όλη μέρα. Ειδικά αυτό το καβαλέτο που είναι από την μια μεριά μαυροπίνακας, από την άλλη πίνακας μαρκαδόρου και στη μέση παίρνει το χαρτί του μέτρου, είναι τέλειο! Ειδικά η Ιωάννα δεν χόρταινε να ζωγραφίζει. Τακτοποιήθηκαν παιχνίδια, χαρτιά, μπήκε ο υπολογιστής τους…

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ακόμα και αν δεν πήρα όσα ήθελα να πάρω. Το καλό είναι πως όταν γυρνάς πρέπει να φτιάξεις αυτά που πήρες, έτσι έχεις ακόμα μια περιπέτεια, γίνεσαι λίγο Μπομπ μάστορας, λύνεις και τους γρίφους των οδηγιών (οι οποίες είναι πολύ καλές όμως για να λέμε την αλήθεια). Το κακό είναι πως το σπίτι είναι πάλι αχούρι, με ένα σωρό κιβώτια γύρω γύρω!

7 thoughts on “Βόλτα στο ΙΚΕΑ

 1. Sophia

  Α, χρειάζεστε να προπονηθείτε κι άλλο για να αντέξετε την βόλτα στο ΙΚΕΑ!!! Πράγματι τα αξεσουάρ για τα παιδικά δωμάτια είναι φανταστικά, έχουμε μια καλή συλλογή! Και αυτό το καβαλέτο, είναι φανταστικό, το καλοκαίρι κάναμε τρελά γέλια με τις δαχτυλομπογιές και τον ανιψιό μου, ο οποίος έχει ήδη κάνει την υπέρβαση από το καβαλέτο στο body painting! Ένα άλλο ατού των κιβωτίων του ΙΚΕΑ, όλες τους οι συσκευασίες ανακυκλώνονται, η χαρά του μπλε κάδου!!!!
  ;-D

 2. Αταίριαστος

  Αυτό που μου άρεσε κυρίως από το ΙΚΕΑ (πήγα σε αυτό της Θεσσαλονίκης) ήταν κυρίως τα μικροπραγματάκια, διακοσμητικά, σκεύη κλπ. Το περπάτημα κι εκεί πολύ αλλά είχαμε άφθονο χρόνο και πηγαίναμε σιγά-σιγά οπότε δεν κουραστήκαμε. Προσεχώς ΙΚΕΑ και στη Λάρισα! Είμαστε η τρίτη τυχερή πόλη…

 3. ΝΤΟΡΑ

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ…. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΙΚΕΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ?? ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ Κ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ….

 4. Στέλλα Post author

  Δυστυχώς Ντόρα δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Εμεις μια απλή βόλτα κάναμε εκεί μέσα, οπότε είναι κάπως χλωμό να γνωρίζουμε περισσότερα από αυτά που γνωρίζουν στα κεντρικά καταστήματα…

 5. ΝΤΟΡΑ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ…

 6. ΝΤΟΡΑ

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ……. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ Δ’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2009..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.