Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

SciFi στολισμός

Μπήκε ο Δεκέμβρης, οπότε ήρθε η ώρα να στολίσουμε το δεντράκι μας!
Φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από άλλες χρονιές και το δέντρο μας να έχει στολίδια τους αγαπημένους μας χαρακτήρες scifi.

Ηταν πολύ εύκολο και ανέξοδο το να το κάνουμε! Πήραμε φιγούρες δικές μας, του Γιώργου, μας τυπώσε η Σοφία κάποιες, και όλα αυτά μπήκαν μαζί με μερικά απο τα στολίδια τα περσινά (αστέρια κυρίως που είναι και μέσα στο… θέμα) και γέμισαν το δεντράκι μας.

Ηταν η πρώτη χρόνια που τα πιτσιρίκια πήραν μέρος με τόση χαρά στο στολισμό και δεν βαρεθηκαν μετά απο δέκα λεπτά. Ηταν εδώ και ο κολλητός του Γιώργου και τα τρία τους έφτιαξαν τη “φάτνη”, βρήκαν ιδέα για το “αστέρι”, και έβαλαν όλα τα στολίδια στο δέντρο. Εγώ απλώς εφτιαξα ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο τσαγάκι (με πορτοκάλι, κανέλα και γαρύφαλλο) και ανέλαβα το στολισμό του υπόλοιπου σπιτιού.

Ορίστε λοιπόν μερικές φωτογραφίες απο το αποτέλεσμα:

Αντί για αστέρι έχουμε το Γιόντα. Και μάλιστα αν πατήσεις το κουμπάκι του μοιράζεται την σοφία του μαζί σου, δίνοντάς σου συμβουλές

Κλώνοι και Ντάλεκ… Δεν ξέρω πως στο καλό θα προχωρούσε μια τέτοια συνύπαρξη!

Ο Captain Archer του Εντερπράιζ κρέμεται από το κλαδί και σας σημαδεύει!

Σας παρουσιάζουμε τον Santa Clone!!!

Και τέλος η… εχμ… φάτνη μας. Λέμε τώρα. Ντάλεκ, ζώα από το μάινκραφτ και χαρακτήρες του Σταρ Γουόρς, όλοι μαζί! Τυλιγμένοι στο χρυσαφικό! χαχαχαχα

Πάντως το διασκεδάσαμε!

2 thoughts on “SciFi στολισμός

  1. Sofia

    Sci-fi φαν δεν είμαι, αλλά αυτό το δέντρο είναι πολύ πρωτοποριακό! Πολύ μ’ αρέσει! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.