Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ήρεμο σαββατοκύριακο

Μου αρέσει που είπα πως τώρα θα έχω χρόνο να κάνω τα ποστ που ήθελα! Που να βρεθεί ο χρόνος…
Στα γρήγορα όμως να πω δυο λόγια για το σ/κ που πέρασε.

Το Σάββατο είχε μια υπέροχη μέρα. Ξυπνήσαμε με την ησυχία μας, κάναμε κάνα δυο δουλειές που είχαμε, μας τάισε η πεθερά… Σούπερ! Και μετά πήγαμε να περπατήσουμε στην παραλία και να φάμε ένα παγωτάκι. Το είπα πως είχε υπέροχη μέρα ε; Έκανε απίστευτη ζέστη και η θάλασσα ήταν λιγουρευτή. Ήταν πολύς κόσμος στην παραλία και κάμποσοι μέσα στη θάλασσα. Οκ, οι περισσότεροι ήταν απ’ έξω με τα μαγιώ τους και παίζανε ρακέτες ή κάναν ηλιοθεραπεία, αλλά υπήρχαν και αυτοί που τόλμησαν να μπουν. Πολύ τη λαχτάρισα τη θάλασσα, αλλά είχαμε φάει και ήταν ήδη κάπως προχωρημένη η ώρα. Είπαμε να πάμε την Κυριακή.

Το ωραίο ήταν πως στη βόλτα μας αυτή, η Ιωάννα είδε ένα τραμπολίνο στο οποίο ήθελε εδώ και πάααρα πολύ καιρό να πάει. Δεν είμαι σίγουρη αν λέγεται τραμπολίνο, θα δείτε τις φωτογραφίες να καταλάβετε. Είπαμε λοιπόν αφού το ζητάει τόσο καιρό και τώρα ήταν κατάλληλες οι συνθήκες, ας πάει. Ενθουσιασμένη η Ιωάννα πήγε, τη δέσανε και άρχισε τα χοροπηδητά, με τον Κωνσταντίνο να της τραβάει το σχοινί.

Κάποια στιγμή που τα’ φτυσε ο Κωνσταντίνος ανέλαβα εγώ, που κράτησα όμως γύρω στα 2 λεπτά! Μιλάμε ξεκάνει και χέρια και μέση το να τραβάς αυτό το σχοινί! Άσε που σε κάποια φάση νόμιζα πως θα πάρει κι εμένα μαζί και θα βρεθώ να χοροπηδάω κι εγώ!!!

Την Κυριακή εντέλει δεν πήγαμε στη θάλασσα. Έβαλε έναν αέρα δροσερό και η θερμοκρασία έπεσε αισθητά. Όμως κάναμε κάτι άλλο, που είχαμε χρόοονια να κάνουμε. Μείναμε με τις πιτζάμες ΟΛΗ τη μέρα!!! Παίξαμε επιτραπέζια, αράξαμε, κάναμε ένα μεγάλο μέρος από την παρουσίασή μας για τις Ψηφιακές Γειτονιές και ξανα-αράξαμε. Απίστευτο πράγμα, τέλεια ξεκούραση και τη Δευτέρα σηκώθηκα με πολύ όρεξη και ζωντάνια!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.