Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Drink positive!

Χτες είχα ένα δωράκι από το ταχυδρομείο. Η Lipton μου έστειλε ξανά τσαγάκια για δοκιμή. Εγώ όχι στο τσάι δε λέω! Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει γεύση… cupcake!!!

Δυο νέες γεύσεις λοιπόν, η μια Strawberry Cupcake και η άλλη Blueberry Muffin. Τα ονόματα και μόνο μου κίνησαν το ενδιαφέρον.

Επειδή είμαι εγώ, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω τα συστατικά. Το Strawberry Cupcake είναι πράσινο τσάι με αρωματικά και φράουλα, ενώ το Blueberry Muffin είναι μαύρο τσάι με αρωματικά και μύρτιλλο. Και πάλι τα αρωματικά δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά το πράσινο τσάι είναι 100% Rainforest Alliance certified, ενώ το μαύρο είναι minimum 50% certified. Για μένα είναι κάτι και αυτό…

Αφού διάβασα τα συστατικά, ήρθε η ώρα της δοκιμής. Δεν μπορούσα να διαλέξω τι να δοκιμάσω πρώτο, οπότε έφτιαξα ένα για μένα και ένα για τον Κωνσταντίνο, το οποίο φυσικά και δοκίμασα! Το Strawberry Cupcake έχει μια ελαφριά γεύση που (όπως γράφει στο κουτί) δεν είναι καθόλου πικρή με ένα ανάλαφρο άρωμα φράουλας. Δεν μπορώ να πω πως μου θύμισε cupcake ιδιαίτερα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί ήταν πολύ νόστιμο και σίγουρα θα το πίνω. Το Blueberry Muffin από την άλλη, δεν ξέρω τι ακριβώς αρωματικά του έβαλαν, αλλά έχει πράγματι το άρωμα και τη γεύση του blueberry muffin! Παρότι δεν είμαι φαν του μαύρου τσαγιού, κάτι μου λέει πως αυτό το συγκεκριμένο κουτάκι θα μας τελειώσει πολύ γρήγορα! Με λίγα λόγια ενθουσιάστηκα…

Αν σας αρέσει κι εσάς το τσάι όσο κι εμένα, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που έχουμε στις Συνταγές, με πολλές συμβουλές για το πώς φτιάχνουμε καλό τσάι.

Μαζί με τα τσαγάκια είχε στην τσαντούλα μια πολύ ωραία αφίσα που ήδη κοσμεί τον τοίχο μου (Keep calm and drink a cupcake), αλλά το ακόμα καλύτερο ήταν μια θήκη για cupcake σε σχήμα φλυτζανιού. Μόλις το είδα ήμουν σίγουρη πως η Ιωάννα θα χοροπηδήσει και ήμουν και σίγουρη πως θα τσακωθούμε εδώ μέσα για το ποιός θα φάει το cupcake που θα φτιάξω μέσα σε αυτή τη θήκη! Το βρήκα πολύ ωραία ιδέα.

Και φυσικά δε γινόταν να μη τη δοκιμάσω. Έτσι σήμερα, έφτιαξα ένα τσαγάκι και έφτιαξα και cupcakes μπανάνα για να το συνοδέψω!

Πάω τώρα να το φάω, πριν το δει η Ιωάννα και μου το βουτήξει!!!

 

Disclaimer: το ποστ δεν είναι διαφημιστικό. Μου έστειλαν τα προϊόντα, αλλά όπως πάντα λέω καθαρά την γνώμη μου. Και όταν μου αρέσει κάτι, το λέω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.