Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η Κικούλα μας είναι άρρωστη

Όταν γυρίσαμε από το ταξιδάκι μας την Κυριακή την είδαμε υποτονική. Συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα και την πήγαμε πρωί πρωί στη γιατρό. Έμεινε εκεί για εξετάσεις για δυο μέρες και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Έχει όγκο στον σπλήνα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό στη φάση που είναι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τη φροντίσουμε όσο μπορούμε, να της δώσουμε όλη την αγάπη μας και να σιγουρευτούμε πως θα περάσει όσο καλύτερα μπορεί τον χρόνο που της απομένει. Δεν ξέρουμε πόσος θα είναι αυτός, ίσως μέρες, ίσως εβδομάδες, ίσως μήνες. Θα δείξει ανάλογα με το πώς θα αντιδράσει στα φάρμακα.

Υπάρχουν πολλά λογικά που λέμε και σκεφτόμαστε. Είναι μεγαλούλα, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, όταν παίρνεις ζωάκι ξέρεις πως κάτι τέτοιο θα συμβεί κάποια στιγμή κλπ κλπ. Δεν παύει να μας στεναχωρεί απίστευτα. Είναι η Κίκα μας και είναι μέλος του σπιτιού μας.

One thought on “Η Κικούλα μας είναι άρρωστη

  1. Flora

    Όποιος δεν έχει ή είχε ζώο στο σπίτι του δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι μέλος της οικογένειας και πονάει πολύ…Τι να πω…μόνο να φύγει χωρίς να πονάει..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.