Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μέρες με τον Θανάση

Η επίσκεψη του Θανάση στα μέρη μας είναι πλέον καθιερωμένη! Τον περιμένουμε κάθε φορά με μεγάλη χαρά. Φέτος η χαρά μας ήταν μεγαλύτερη, γιατί μας ήρθε… διπλός (άντε όχι διπλός, ενάμισης μάλλον, γιατί η Εύη είναι με το ζόρι λίγα κιλά παραπάνω από τον Γιώργο!!! )

Όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, είχα ανέβει την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα και το μεσημέρι με πήραν ο Θανάσης με την Εύη και με έφεραν με το αυτοκίνητό τους στην Καλαμάτα. Το μόνο κακό ήταν πως είχαν πολύ λίγες μέρες στη διάθεσή τους, μόνο μέχρι τη Δευτέρα. Έτσι πατικώσαμε ό,τι μπορούσαμε μέσα στις 3 αυτές μέρες και τις κάναμε να μοιάζει λες και έμειναν ολόκληρη εβδομάδα. Και καλό φαγητό φάμε σε ταβέρνες και στο σπίτι, και πιτόγυρα για το καλό. Και τα γλυκά μας τσακίσαμε και παιχνίδια παίξαμε, παντομίμα, pictionary, wii (να δω πώς θα περάσεις μια χρονιά ολόκληρη σκεφτόμενος ότι σε τσάκισα Θανάση!!! ).

Και βόλτα και μπάνιο σε ωραίες παραλίες κάναμε, αλλά και την εκδρομή μας στο Πολυλίμνιο. Και κιθάρα παίξαμε και τραγουδήσαμε και την Καλαμάτα γυρίσαμε όλη με τα πόδια. Με λίγα λόγια περάσαμε θαύμα.

Έφτασε η Δευτέρα και κανείς δεν ήθελε να πει “γειά”. Εντέλει το είπαμε με τον καλύτερο τρόπο, τραγουδώντας!

3 thoughts on “Μέρες με τον Θανάση

 1. Θανάσης

  🙂 🙂 🙂 Περασαμε πολυ ωραια πραγματι! Ελπιζω την επομενη φορα να σας χαρουμε και πιο πολλες μερες.

 2. Evi

  Έχω να πω ότι ο Γιώργος έχει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει τα κιλά μου!!! Ωραία επιλογή φωτογραφιών!

 3. Στέλλα Post author

  Θανάση βλέπω για το ότι σε τσάκισα στο wii δεν έβγαλες μιλιά! Έτσιιιιι!!!
  Μακάρι να μπορούσατε να περάσετε ξανά πριν φύγετε, έστω και για λίγο. Αλλιώς ελπίζουμε πως του χρόνου θα μας βάλετε για πιο πολλές μέρες στο πρόγραμμα (τώρα που μας έμαθε και η Εύη 🙂 )
  Εύη ο Γιώργος πάτησε τα 46! Πώς το βλέπεις θα σε έχει φτάσει μέχρι του χρόνου; 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.