Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μέρες φθινοπώρου

Ένα γενικό ποστ για τα νέα μας.

Όλα έχουν μπει σε μια ρουτίνα κι έτσι δεν έχω τίποτα τρομερό να γράψω εδώ στο μπλογκ. Έχουμε και πολύ δουλειά και δε μου μένει πολύς χρόνος. Μου έχει λείψει λίγο το να γράφω εδώ μέσα. Τι κάνουμε λοιπόν και μας τρώει την ημέρα;

1. Δουλειά στις Συνταγές. Καινούρια πράγματα στο σάιτ, αλλά κυρίως ρίχνουμε βάρος στην αγγλική εκδοχή, που την ετοιμάζουμε κάτι μήνες τώρα. Πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το τέλος του μήνα (αν και το πίστευα και για τον προηγούμενο μήνα αυτό…). Είναι μεγαλύτερη δουλειά απ΄όσο περίμενα και τρομάζω λίγο και με τη δουλειά που με περιμένει από τη στιγμή που θα βγούμε live και μετά. Θα δείξει.

2. Εργαστήριο: κάθε πρωί, πριν τη δουλειά, πάμε εκεί. Δουλεύουμε τα ξύλα, κάνουμε δοκιμές, χαλάμε, κολάμε… παιζουμε! Η κουτσομπόλα προχωράει και έχουμε μάθει πολλά πράγματα καθώς τη φτιάχνουμε. Έχουμε μεταφέρει εκεί και όλα μας τα εργαλεία πλέον, και τα σκαρπέλα μας ακόμα, και έχουμε βρει τη χαρά μας. Την Πέμπτη το απόγευμα ήρθε και η Ιωάννα μαζί μας με σκοπό να μας αφήσει εμάς να δουλεύουμε και να πάει αυτή μέχρι το Public. Τα σκαρπέλα και τα ξύλα όμως έχουν εντέλει μεγάλη γοητεία! Κάθισε μαζί μας, έπιασε ματσόλα και σκαρπέλα και άρχισε το σκάλισμα! Σιγά μην πήγε στο Public, ούτε που το συζήτησε ξανά! Τώρα περιμένει κι αυτή πότε θα έχει λίγο ελεύθερο χρόνο να έρχεται μαζί μας.

Φοράει και ρούχα εργασίας!

3. Ο γάτος. Ναι, έχω χάσει τα μυαλά μου! Έχει πολλά προβλήματα ο καημένος, δεν ακούει, η ισοροπία του δεν είναι τέλεια, μυρίζει η ανάσα του γιατί έχει ουλίτιδα, τρέχει το ένα του ματάκι… Αλλά είναι ο πιο χαδιάρης και κοιμησιάρης γάτος που υπάρχει! Και πλέον έχει αρχίσει να παίζει όλο και περισσότερο. Έχει πλάκα γιατί το πρωί έρχεται στο γραφείο μου και αφού παίξει για κάμποση ώρα (πάνω στο γραφείο μου, με τα μολύβια μου, τα χαρτιά μου κλπ) πέφτει για ύπνο. Και μετά το βράδυ έρχεται στην αγκαλιά μου να δούμε τηλεόραση. Βέβαια τώρα τελευταία το έχει βρει εξαιρετικό παιχνίδι αυτό με την τηλεόραση και πάει και στέκεται ακριβώς μπροστά (κρύβοντάς μας φυσικα την εικόνα) και προσπαθεί να πιάσει ό,τι κινείται! Από τη μια θέλουμε να τον βγάλουμε από εκεί γιατί… δεν βλέπουμε, από την άλλη θέλουμε να τον αφήσουμε γιατί γελάμε απίστευτα! Και επειδή έχουμε συνδεδεμένο τον υπολογιστή με την τηλεόραση και βλέπουμε από εκεί, κάνουμε τρελό παιχνίδι με το ποντίκι. Το κυνηγάει σε όλη την οθόνη! Η Ιωάννα του αγόρασε ένα μικρό λέιζερ και τον βάζουμε να το κυνηγάει σε όλο το σαλόνι. Γενικά παίζουμε πάρα πολύ με τον γάτο. Μας κοψοχόλιασε και μια μέρα γιατί κατάφερε να πέσει από το μπαλκόνι!!! Βέβαια ευτυχώς, ως γάτα, δεν έπαθε τίποτα εκτός από τρομάρα. (άλλη μια ζωή μείον για τον γάτο). Όλη την ώρα λοιπόν ασχολούμαι με το γατί, να του βάλω φαγητό, νερό, να καθαρίσω την άμμο, να βρω τρόπο να κάνω την άμμο να μη μυρίζει, να τον χαιδέψω, να παίξω μαζί του, να βρω πού βρήκε να κοιμηθεί αυτή τη φορά και δεν τον βρίσκω!!!

Τι είναι αυτά όλα τα υπέροχα παιχνίδια στο γραφείο σου;;;

Ας κοιμηθούμε τώρα…

Κατά τα άλλα όλα κυλούν ομαλά. Τα παιδιά τα πάνε καλά με το σχολείο. Η Ιωάννα έχει προσαρμοστεί άψογα. Χρειάζεται λίγο να προσπαθήσει να συγκεντρώνεται περισσότερο, αλλά αυτό θα το δουλέψουμε. Μου έχουν κανονίσει διάφορα events για το τέλος του μήνα και τρέχω εγώ τώρα να βρω τι θα κάνω… Θα μαζευτούν για το Halloween λέει και θέλουν να τους φτιάξω φαγητά/γλυκά με κολοκύθα. Έχω ήδη αρχίσει τις δοκιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.