Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ο Τζεφ, η Σάρα και… ο Τσάρλυ!

Ο Τζεφ και η Σάρα είναι δυο φίλοι μας που αποφάσισαν μια μέρα να κάνουν κάτι διαφορετικό. Καθόντουσαν στην όμορφη Αίγινα βλέποντας την απίστευτη θέα και σκέφτηκαν πως αυτό θα ήθελαν να κάνουν, να ζουν συνηθισμένες στιγμές σε ασυνήθιστα μέρη. Και το έκαναν! Χωρίς μόνιμη δουλειά και οι δυο, μπήκαν στο ντεσεβό τους, τον εξαιρετικό Charlie Charleston και ξεκίνησαν το ταξίδι. Ένα ταξίδι που κρατάει ενάμιση χρόνο τώρα και τους έχει πάει σε ένα σωρό ασυνήθιστα μέρη. Έχουν μείνει σε κάστρα, σε σκηνές, σε καμπίνες, μέχρι και σε τρούλο στο Αλμπερομπέλο! Έχουν χωρέσει μέσα στον μικρό Charlie ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς πως θα χρειαζόταν κάποιος (δεν περίμενα να βρω άνθρωπο να ξεπεράσει τη Σοφία στο τι έχει μέσα στο αυτοκίνητό του…), από κουζινικά σκεύη (χύτρα ταχύτητας, μαχαίρια, κουζινικά κλπ), ρούχα (ΚΑΙ επίσημα ρούχα μήπως χρειαστεί κάπου), τη σκηνή τους φυσικά, έναν προτζέκτορα για να βλέπουν ταινίες και σειρές (!!), δεν ξέρω πόσα ζευγάρια μπότες της Σάρα (αγάπες είναι αυτές…) και έχουν και χώρο άδειο! Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα χρειάζεται και να δουλεύουν μερικές φορές, κυρίως η Σάρα, κάτι όμως που κάνει μέσω ίντερνετ απ’ όπου βρεθούν. Απλώς όταν έχει δουλειά φροντίζουν να είναι κάπου βολικά και με ίντερνετ, περνάει μερικές μέρες/βδομάδες δουλεύοντας νυχθημερόν και μετά συνεχίζουν ανέμελα το ταξίδι.

Με θέα την όμορφη θάλασσα της Καλαμάτας

Μας ενημέρωσαν πριν κάνα μήνα πως ο δρόμος τους θα τους έφερνε ξανά από Ελλάδα και πως θα ερχόντουσαν από εδώ. Τους προτείναμε κάνα δυο μέρη να επισκεφθούν στη διαδρομή και τους είπαμε αν θέλουν να το κανονίσουν έτσι ώστε να είναι εδώ στο μάζεμα της ελιάς, να δουν πώς γίνεται, πράγμα που έκαναν.

Στο εργοστάσιο για να δοκιμάσουμε το φρέσκο λαδάκι..

Έμειναν μαζί μας για μια εβδομάδα περίπου, είδαν πώς γίνεται το μάζεμα της ελιάς, τους κάναμε βόλτα λίγο στην Καλαμάτα, τους γυρίσαμε σε μερικές καλές ταβέρνες μα κυρίως περάσαμε τις μέρες αυτές ακούγοντας τις απίθανες ιστορίες τους. Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν τους ήξερα, είχα δει τον Τζεφ παλιά για λίγο μια φορά. Χάρηκα πολύ όμως που τους γνώρισα γιατί είναι εξαιρετικοί τύποι, έχουν ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστούν μαζί σου (ακόμα και χωρίς να αναφερόμαστε στα ταξίδια τους) και μιλώντας τους νιώθεις τη θετική ενέργεια που έχουν. Είναι χείμαρρος πληροφοριών και γέλιου!

Ο Charlie μπροστά στο σπίτι μας…

Σας προτείνω να επισκεφθείτε το μπλογκ τους extraordinaryplaces για να διαβάσετε την ιστορία τους και να δείτε τα ποστ από όλα τα υπέροχα και ασυνήθιστα μέρη στα οποία έχουν βρεθεί. Σίγουρα δε θα είναι το ίδιο σα να σας λέει τις ιστορίες ο Τζεφ, αλλά πιστεύω πως θα νιώσετε λίγο σα να ταξιδεύετε κι εσείς μαζί τους!

Κάναμε και τη βόλτα μας στο 2CV! Ανέλπιστα ευρύχωρο, αλλά είχε τόση πλάκα! Σα να μπαίνεις σε αυτοκίνητο/παιχνίδι!

Ελπίζω κάποια στιγμή που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας, να βρούμε κι εμείς μια αντίστοιχη ευκαιρία και να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι…

One thought on “Ο Τζεφ, η Σάρα και… ο Τσάρλυ!

  1. Sophia

    Βγάζω το καπέλο μου στον καταπληκτικό Charlie και εύχομαι τα αυτοκίνητά μας να γίνουν φίλοι και να μάθει στο δικό μου να κάνει πιο κόμπακτ πακετάρισμα πραγμάτων!!!!! Ζήτω, Τζεφ και Σάρα!!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.