Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Καλά Χριστούγεννα!

Φέτος οι μέρες που είχαμε διαθέσιμες για την επίσκεψη στην Αθήνα ήταν περιορισμένες λιγάκι, γιατί η Ιωάννα μας ξεκίνησε θέατρο και είχαν εντατικές πρόβες. Αναγκαστικά λείψαμε σε κάποιες πρόβες δηλαδή… Έτσι περάσαμε 4 μερούλες στην Αθήνα, αλλά φροντίσαμε να τις γεμίσουμε φουλ!

Περάσαμε πολύ χρόνο με την οικογένειά μας εκεί. Δυστυχώς δεν ήταν η αδερφή μου που το περίμενα πολύ, αλλά χορτάσαμε τους γονείς μου και τη γιαγιά.

Είδαμε πολλούς φίλους!

Παίξαμε επιτραπέζια.

Πήγαμε σινεμά και είδαμε το Χόμπιτ. Είχαμε δει πριν ξανά το 2 (τα παιδιά, γιατί εμείς δε το είχαμε δει καθόλου μέχρι τώρα) κι έτσι πήγαμε φουλ έτοιμοι να δούμε το τρίτο μέρος. Κατάφεραν να το κάνουν από παιδικό βιβλίο μια εντελώς ΜΗ παιδική ταινία, παρ’ ολ’ αυτά το ευχαριστηθήκαμε.

Πήγαμε στο Half Note και είδαμε τους Oh sister (και φέτος Swing δηλαδή!). Το Half Note μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι ένας από τους λίγους (αν όχι ο μοναδικός) χώρος που είναι μη καπνιστών. Μπορείς και ευχαριστιέσαι παράσταση χωρίς να βήχεις και να βρωμάς σαν τασάκι μετά. Μόνο που αυτή τη φορά είχαν παραγεμίσει την αίθουσα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να κουνηθεί από την καρέκλα του ούτε χιλιοστό… Αυτό δε μου άρεσε καθόλου. Καταλαβαίνω πως θέλουν να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν σε αυτές τις γιορτινές μέρες, αλλά όχι κι έτσι…

Τέλος πήγαμε μαζί με τα παιδιά στο Μαύρο Θέατρο της Πράγας. Τα παιδιά πραγματικά ενθουσιάστηκαν! Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουν δει μέχρι τώρα και ήταν μεγάλη η χαρά μου όταν τα είδα να κοιτάνε εντυπωσιασμένα τη σκηνή. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Θα ανεβάσω και το βιντεάκι που λένε τα κάλαντα τα παιδιά και θα το προσθέσω εδώ, έτσι για το καλό 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.