Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Αντίο καλοκαιρινές διακοπές..

Από αύριο σχολείο. Διάβασμα το απόγευμα, μαγείρεμα το βράδυ, ξύπνημα στις 7, ξύπνα τα παιδιά, ετοίμασέ τα για σχολείο, άντε ακόμα να ξυπνήσετε, άντε τελειώνετε με το φαγητό σας, πλύντε δόντια, πάρτε τσάντες, πάμε στο σχολείο και πάλι από την αρχή. Από την άλλη λέω από αύριο σχολείο, έχω όλο το πρωινό δικό μου, να δουλέψω επιτέλους χωρίς να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει μαμά συνέχεια. Έχει και τα καλά του.

Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν, αποχαιρετώ τις καλοκαιρινές διακοπές. Για εμάς τα μπάνια φυσικά δεν τελειώνουν, αλλά σίγουρα το καλοκαιράκι με τις εκδρομές του μας χαιρετά.

Περάσαμε ένα φανταστικό καλοκαίρι, και σχεδόν όλα τα σαββατοκύριακα ήμασταν κάπου. Ευχαριστώ τους γονείς μου με τους οποίους περάσαμε υπέροχα στο Σουσάκι και στο σκάφος. Ευχαριστώ πολύ τη Σοφία, με την οποία περάσαμε μαζί πολλά σαββατοκύριακα αλλά κυρίως 10 υπέροχες μέρες στην Φοινικούντα, με τα φανταστικά ανήψια της (ένα ποστ που δεν πρόλαβα ποτέ να κάνω).

Και φυσικά ευχαριστώ και όσους μας επισκεφθήκανε, γιατί με παρέα είναι πάντα καλύτερα. Ευχαριστούμε λοιπόν για τις όμορφες στιγμές τον Άρη, τη Βάσια και τον Δημήτρη, την αδερφή μου και φυσικά τη Leslie και τη Τhelma, χωρίς τις οποίες δεν θα το παίρναμε απόφαση να περάσουμε το υπέροχο διήμερο στη Στούπα και στο σπήλαιο.

Πω πω με τόσα ευχαριστώ, ούτε το Όσκαρ να είχα πάρει 🙂

100_1823.jpg 100_2079.jpg

100_2349.jpg 100_2974.jpg

6 thoughts on “Αντίο καλοκαιρινές διακοπές..

 1. Sophia

  XAXAXAXA!!! Σε κλείνω από τώρα για την πεθερά μου, μιλάμε κάνεις πολύ καλή διαφήμιση!!! Αν είχες και σκηνοθέτη θα ήσουν ταμάμ, πράγματι, για τα Όσκαρ! Τα ανίψια μου, χιχι, είναι βέβαια φανταστικά, αλλά και τα δικά σας μικρά νομίζω έχουν την πρωτοπορία!!! Και που να δεις που τώρα πλέον, άμα πεις στην μικρή, ακόμα και από το τηλέφωνο “Στο άπειροοοοο, κι ακόμα παραπέρααααααααα” τεντώνει ψηλά το χέρι και λέει “οέοοοοοοοοοοοοοοοοο”, μιλάμε για τρελό γέλιο!
  ;-D

 2. vassia

  καλή και δημιουργική χρονιά για μικρούς και μεγαλύτερους!
  πολλά φιλια σε ολους!
  Β.

 3. michalis

  Καλή Χρονιά σε όλους. Και στα παιδιά και σε εμάς τους γονείς, για όλα όσα γράφεις (ξύπνημα, διάβασμα, μαγείρεμα κλπ). Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή νοιώθω ότι ξαναμπαίνουμε σε μια σειρά. Σε μια τάξη. Κουραστική είναι, αλλά είναι μια σειρά.

 4. Στέλλα Post author

  Καλή χρονιά σε όλους (και ευτυχώς που δε γράψατε “καλό χειμώνα” γιατί μου κάθεται κάπως αυτή την ευχή 🙂 )
  Είναι πράγματι μια σειρά και μια τάξη και μου αρέσει. Νομίζω ότι όλες οι εποχές και όλα τα πράγματα έχουν τα καλά τους. Ωραίο το καλοκαίρι, με τις εκδρομές και την αναρχία του, αλλά τον καλωσορίζουμε και τον Σεπτέμβρη με την ηρεμία του, την τάξη του και τη δροσιά του.
  Σοφία, μπορώ να κάνω και καλύτερη διαφήμιση χαχα. Ωραία ιδέα για ένα ποστάκι. Θα παντρέψω όλες τις ανύπαντρες φίλες μου!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.