Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Χριστούγεννα λίγο πιο… νωρίς!

Επειδή δε θα μπορούσαμε να βρεθούμε με τους γονείς μου στις γιορτές φέτος, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα λίγο πιο νωρίς! Τι διαφορά δηλαδή έχουν 5 μερούλες στο ημερολόγιο;

Η ιδέα έπεσε, τη δέχτηκαν όλοι, κι έτσι τα Χριστούγεννα φέτος κανονίστηκαν να εορταστούν στις 20 Δεκεμβρίου! Δυστυχώς οι 3 από τους 6 ήμασταν λίγο άρρωστοι, αλλά δε το αφήσαμε να μας εμποδίσει!

Το σπίτι ήταν ήδη στολισμένο άρα αυτό το είχαμε. Την προηγούμενη, στις 19 δηλαδή, τα παιδιά είπαν και τα κάλαντα, η Ιωάννα με την κιθάρα της και ο Γιώργος με το τριγωνάκι. Την Κυριακή το πρωί ψήσαμε αστερόψωμο για πρωινό, βάλαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ανταλλάξαμε δώρα.

2015-12-20 09.08

Βγάλαμε και μια οικογενειακή φωτογραφία

2015-12-20 08.40

Για μεσημερινό είχαμε το κλασικό Χριστουγεννιάτικο γεύμα, δηλαδή γαλόσουπα (ό,τι πρέπει και για τους αρρωστούληδες). Συνοδέψαμε με σαλάτα και το κρεατάκι της γαλοπούλας και για επιδόρπιο είχαμε σούπερ παστούλες που είχε αγοράσει ο μπαμπάς.

2015-12-20 14.42

Περάσαμε εξαιρετικά και στο τέλος είχαμε όλοι την εντύπωση πως πραγματικά τα γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα! Αφού έδειξα στη Ναυσικά μια φωτογραφία και της είπα “να σου δείξω τι έφτιαξα τα Χριστούγεννα” χαχαχαχαχα

Πάντως φέτος είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, καθώς εμείς προβλέπεται να γιορτάσουμε με άλλες δυο παρέες Χριστούγεννα -ξεχωριστά δηλαδή. Θα έχουμε κάνει 3 φορές Χριστούγεννα δηλαδή! Εξαιρετικά!

(δε λέω και του χρόνου λοιπόν, γιατί υπάρχει συνέχεια)

One thought on “Χριστούγεννα λίγο πιο… νωρίς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.