Ό,τι και αν έχεις, όσο στεναχωρημένος κι αν είσαι, όσο και αν το 2008 δεν έχει μπει και με τον καλύτερο τρόπο…
“Σφύριξε χαρούμενα… μπορείς! Δεν την φωτεινή πλευρά της ζωής!”
Στο κεφάλι μας έχουμε πολλές σκοτούρες και στεναχώριες μεγάλες. Αλλά ακούω στο ραδιόφωνο το τραγούδι αυτό από τα Μακρινά Ξαδέλφια (με τους Ψαριανό, Καφετζόπουλο, Σπύρο Παπαδόπουλο, Αθερίδη) και δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω. Είναι απλά το πιο ανεβαστικό και χαροποιητικό κομμάτι που έχω ακούσει τώρα τελευταία.
Το θέλω!!!! Δεν έχει βγει ακόμα δυστυχώς, αλλά που θα πάει… (θα το χρειαστούμε)
Τα μεγάλα πνεύματα! 🙂 Στο κινητό μου χτυπάει το “always look on the bright side of life…” (καλά όχι ακριβώς αυτή η στροφή, αλλά αυτό το τραγούδι ;-).
Να σου το τραγουδήσω εγώ ζωντανά, να δεις τι νοήματα βαθιά που θα βγάλεις (και τι γέλιο!!!)
;-D
Το ειδα σημερα να κυκλοφορει στα Metropolis…
Ζήτω! Μου πέφτει λίγο μακριά το Μετρόπολις βέβαια… Θα το ψάξω κι εδώ (είδα το cd “καλό ταξίδι” στο web. Έχει κυκλοφορήσει και το σάουντρακ της ταινίας – από ταινία δεν είναι;).
Επειδή υποψιάζομαι οτί είναι διασκευή από το “always look on the bright side of life” των Monty Python, αν θες στο στέλνω (των Monty Python) με e-mail. Το αυθεντικό είναι από την ταινία τους “ένας προφήτης μα τι προφήτης” (the life of Brian).
Ναι φυσικά είναι διασκευή των Monty Python! Σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω πως το έχω το ορίτζιναλ (οι Monty Python άλλωστε είναι σταθερή αξία 🙂 ). Αλλά έχει τόση πολλή πλάκα το ελληνικό… Και το σαρκαστικό “ε.. τώρα μάλιστα. Όλα άλλαξαν! Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής… (παπάρια)” που υποψιάζομαι πως λέει ο Ψαριανός στο τέλος, είναι όλα τα λεφτά!
Νόμιζα πως είναι για κάποιο σάουντρακ ελληνικής ταινίας, αλλά εντέλει πρέπει να έχω κάνει λάθος. Είναι σιγουρα στο “καλό ταξίδι” από τα μακρινά ξαδέρφια.
Δεν ξέρω αν θα φανεί σε τόσο παλιό ποστ αλλά εγώ το γράφω:
http://afmarx.wordpress.com/2008/02/20/the-bright-side-of-life/
εδώ τα εχει και τα δύο!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!