Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ένας μήνας γεμάτος καλεσμένους!

Το σπίτι μας είναι πάντα ανοιχτό σε φίλους και πάρα πολύ συχνά έχουμε κόσμο που έρχετε για μερικές ή για περισσότερες μέρες να μείνει μαζί μας. Το ρεκόρ ατόμων που έχουμε κοιμήσει σε μια μέρα είναι 14 (!!) (στην επέτειο των 10 χρόνων), το ρεκόρ μεγαλύτερης παραμονής φίλων εδώ είναι 3 μήνες (!!) (όταν φιλοξενήσαμε φίλο μέχρι να πληρωθεί και να βρει σπίτι)

Αυτή τη φορά νομίζω σπάσαμε το ρεκόρ συνεχόμενων καλεσμένων. Από τη μέρα που γύρισε ο Κωνσταντίνος είχαμε επισκέψεις φίλων και το πάρτυ της Ιωάννας, και μετά, το σ/κ 2-3/7, πήγαμε Αθήνα για ένα άλλο πάρτυ και γυρίσαμε για να ετοιμάσουμε το πάρτυ της επιστροφής του Κωνσταντίνου.

Με αυτό ξεκίνησαν όλα, τη Δευτέρα στις4 Ιουλίου. Ήρθαν από εδώ για το πάρτυ οι φίλοι μας, ο Άγγελος με τη Λαμπετίνα και τη μικρή Άννα. Έκατσαν 2 μέρες και μόλις έφυγαν ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου έφυγε την επόμενη Δευτέρα, αλλά στο μεταξύ, την Κυριακή, ήρθε η Θεανώ. Η μαμά μου και η Θεανώ έμειναν μέχρι και την Παρασκευή, όπου ανεβήκαμε στην Αθήνα όλοι μαζί, για να αφήσουμε αυτές και εμείς να πάμε σε ένα γάμο φίλου. Αφήσαμε τα παιδιά μας στην Αθήνα, περάσαμε το Σαββατοκύριακο στο Σουσάκι παίζοντας μπιρίμπα με τον Άγγελο και τη Λαμπετίνα και τη Δευτέρα επιστρέψαμε Καλαμάτα, φέρνοντας μαζί μας και τον Μπρούνο, που μας ήρθε από τη μακρινή Αυστραλία. Έκατσε μια εβδομάδα, μέχρι την επόμενη Δευτέρα δηλαδή, αλλά στο μεταξύ, την Παρασκευή, επέστρεψαν τα παιδιά μας μαζί με τον Σάκη και τη Χριστίνα (που έκατσαν μόνο για λίγο όμως) και το Σάββατο μας ήρθε και ο Θανάσης με την Εύη -επίσης από τη μακρινή Αυστραλία. Την Τρίτη (χτες δηλαδή) που θα έφευγαν, μας ήρθε και άλλη φιλική οικογένεια για να περάσει τη μέρα μαζί μας.

2016-07-26 15.15

Όταν έφυγαν και αυτοί χτες το βράδυ, το σπίτι μας έμεινε χωρίς καλεσμένους μετά από ένα σερί 22 ημερών συνεχόμενων εναλλαγών επισκεπτών! Το να έχεις καλεσμένους είναι ίσως λίγο κουραστικό ώρες ώρες, αλλά είναι ταυτόχρονα υπέροχα αναζωογονητικό, καθώς σε κάνει να βγαίνεις από το σπίτι σου και να κάνεις πράγματα που δε θα έκανες αλλιώς, πιο πολλές βόλτες, πιο πολλα μπάνια, ταβερνούλες, εκδρομές… Ακόμα και αν δουλεύεις είναι λίγο σα διακοπές.

Τώρα το σπίτι μας είναι άδειο κάπως… Θα ξεκινήσουμε όμως κανονικές διακοπές και θα ξεχαστούμε 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.