Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Γιατί μου αρέσουν οι διακοπές ρεύματος

Όχι μόνο τις συνήθησα τις διακοπές ρεύματος που γίνονται καθημερινά, αλλά μου αρέσουν και πάρα πολύ! Ελπίζω να μη σταματήσουν καθόλου!

Εξηγούμαι: ενώ κάθομαι όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή και δουλεύω ή αν δεν έχω δουλειά εκεί (σπάνιο) θα πρέπει να βάλω κάνα πλυντήριο ή να κάνω άλλες δουλειές, ξαφνικά κόβεται το ρεύμα. Για μία με δύο ώρες, δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. ΤΕΛΕΙΑ!

Είναι η απόλυτη ευκαιρία να φτιάξουμε τον κήπο, να φυτέψουμε  (μια πορτοκαλιά, μια μανταρινιά, μια ροδιά και μια μηλιά μέχρι στιγμής), να ξεχορταριάσουμε τις φράουλες, να κόψουμε τα φυτά που έκαναν τον κήπο μας ζούγκλα, να φτιάξουμε παρτεράκια και να φυτέψουμε λουλούδια. Είναι ευκαιρία να κάνουμε βόλτες με το ποδήλατο ή με τα πόδια, να επισκεφθούμε την Ελένη από πάνω και να κουτσομπολέψουμε. Να κάτσουμε να πιούμε ένα καφεδάκι στη βεράντα.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Μπορώ φυσικά να ζητήσω κάτι. Παρακαλώ πολύ, οι διακοπές ρεύματος να γίνονται ώρες που έχει φως ακόμα (αλλιώς σε πιάνει μια νύστα και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα) και κατά προτίμηση όταν ο καιρός είναι καλός. Που να βγεις έξω με βροχή;

4 thoughts on “Γιατί μου αρέσουν οι διακοπές ρεύματος

 1. Sophia

  Χοχο!! Θα έρχομαι να σας κόβω το ρεύμα για πέντε ώρες την ημέρα!!! Εμένα δεν με ενοχλεί γενικά, γιατί όταν κόβεται και έχω δουλειά να κάνω, για 2 ώρες κρατάει η μπαταρία του λάπτοπ οπότε συνεχίζω!!! Μουσική έχω πάντα από το mp3, όσο για το βράδυ, δεν θα έλεγα ότι νυστάζω!!!! Ακόμα δεν πήρατε τα φωτάκια με τα φωτοβολταϊκά? Μην ξεχάσετε να πάρετε και προβολέα για έξω, γιατί δεν λέει να γκρεμοτσακιστείτε αν δεν έχει ρεύμα (ή φεγγάρι….) στα καρασκότεινα!!!!
  ;-D

 2. elena

  επίσης το βράδυ είναι ωραία γιατί ανάβεις κεριά,και αν παίρνεις την κιθαρίτσα σου και αρχίζεις να παίζεις κάποια από τα τραγούδια που θα άκουγες στο laptop , 🙂

 3. Koyan

  elena, προσλαμβάνεσαι, γιατί εμείς δεν ξέρουμε ούτε κιθάρα ούτε τίποτα τέτοιο (και σπάνια ακούμε τραγούδια από το laptop… εμας το ραδιόφωνο είναι το χούι μας)

 4. maria

  hahahahahaaaa….
  ti thelei pedi mou o anthrwpos? den thelei polla, mia theiki sfaliara thelei gia na parei mpros!!

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.