Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το πρωτάκι και το τριτάκι (version 3)

Και να που φτάσαμε να είναι και τα δυο παιδιά στο Λύκειο… Και μάλιστα ο Γιώργος να τελειώνει το σχολείο. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα. Είναι ταυτόχρονα αδιανόητο αλλά και απόλυτα αναμενόμενο και φυσιολογικό μαζί. Μου φαίνεται απίστευτο το ότι του χρόνου θα φύγει, αλλά το συζητάμε τόσο και το προετοιμάζουμε τόσο που στο πίσω μέρος του μυαλού μου φαντάζει σαν απλώς το επόμενο βήμα.

Είναι η τρίτη φορά (ίσως η τελευταία, θα δείξει) που έχουμε ένα πρωτάκι κι ένα τριτάκι στο σπίτι! Μια στο Δημοτικό, μια στο Γυμνάσιο και μια τώρα! Ήρθε η ώρα να δείξουμε το version 3 λοιπόν!

Πάμε να τις δούμε όλες τις φωτο:

2008

2014

2017

Και η επόμενη με τον μπαμπά:

2008

2014

2017

Η ρουτίνα μας έχει αλλάξει φυσικά πολύ από αυτή του Δημοτικού, αλλά και από του Γυμνασίου. Η Ιωάννα πάει με το σχολικό ενώ ο Γιώργος προτιμά να πηγαίνει με το ποδήλατό του. Έτσι ξυπνάνε και φεύγουνε διαφορετικές ώρες και επίσης γυρνάνε και διαφορετικές ώρες. Η σχολική φωτογραφία της χρονιάς ήταν λίγο πιο δύσκολο να στηθεί λοιπόν!

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πώς πάνε τα πράγματα (προς το παρόν τουλάχιστον). Η Τρίτη Λυκείου είναι μια εξωφρενικά δύσκολη χρονιά, γεμάτη διάβασμα και άγχος. Θέλει υπομονή κι επιμονή από όλους και φυσικά έξτρα κατανόηση εκ μέρους των γονιών. Είναι όμως και η τελευταία χρονιά και σιγά σιγά θα τη φάμε κι αυτή!!!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

2 thoughts on “Το πρωτάκι και το τριτάκι (version 3)

  1. Θανασης

    Ειναι φανταστικες και οι τρεις φωτο στη σειρα!
    Καλη επιτυχια στο Γιωργο και καλο κουραγιο σε ολους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.