Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το 2017 και οι ποδηλάτες

Φέτος συνεχίσαμε να φιλοξενούμε ποδηλάτες μέσω του Warm Showers. Ζούμε φανταστικές εμπειρίες, ο κάθε ένας έχει την ιστορία του, διαφορετικό τρόπο και λόγο για τον οποίο κάνει ποδήλατο, έχει κάτι ξεχωριστό να σου δώσει. Χαίρομαι πραγματικά που το κάνουμε αυτό και είναι και για τα παιδιά μας ένα διαφορετικό σχολείο.

Είχαμε λοιπόν κόσμο πολύ:

Ο Rodrigo Fuentes από την Αργεντινή που έκανε ένα κύκλους την Ευρώπη με το ποδήλατο

Ο Felix Georg από τη Γερμανία που είναι στο δρόμο από το 2014. Φόραγε καπάκι από μαρκαδόρο για σκουλαρίκι και του έκαναν δώρο μερικά καπάκια τα παιδιά!

Η Katharina Haefele που ήρθε για ένα σεμινάριο γιόγκα και να κάνει και το ποδήλατό της

Ο Suc Bojan από τη Σλοβενία που έκανε 250 χιλιόμετρα τη μέρα, κάθε μέρα! Ένα μικρό τσαντάκι όλο κι όλο και αυτό ήταν…

Ο Donal Lanod, Ιρλανδός που έκανε το γύρο της Πελοπονήσου και hiking στα βουνά.

Ο Bastian και η Melanie από τη Γαλλία, που κάνουν ποδήλατο από αναρριχητικό πεδίο σε αναρριχητικό πεδίο, με όλο τον εξοπλισμό τους. Περάσαμε φανταστικά μαζί τους και πήγαμε όλοι μαζί στην Καρδαμύλη για αναρρίχηση.

Ο Bruno Vassal από τη Γαλλία επίσης, είναι από το 2011 στο δρόμο, με δυο χρόνια μόνο διάλειμμα.

Ο Christian Bernhardt από τη Γερμανία, αναισθησιολόγος, έκανε το γύρο της Ελλάδας στις διακοπές του.

Ο Luca και ο Adrian από τη Γαλλία, έχουν κάνει 5.500 χλμ σε 5 μήνες. Τέλειωσαν το σχολείο και πριν πάνε Πανεπιστήμιο πήραν 1 χρόνο off για να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Τελευταίος ποδηλάτης της χρονιάς ήταν ο Csaba Szabo από την Ουγγαρία, ένας τέλειος τύπος που παράτησε τη δουλειά του και κάνει το γύρο της Ευρώπης. Μας μαγείρεψε Λέτσο και έμεινε μαζί μας 3 μέρες για να ξεκουραστεί.

Τους ευχαριστούμε όλους για αυτές τις εκπληκτικές εμπειρίες και πάμε δυναμικά για το 2018, να γνωρίσουμε και να φιλοξενήσουμε ακόμα περισσότερους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *