Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Επιτέλους…

Επιτέλους, μετά από μήηηνες δουλειάς, φτάσαμε στο τέλος. Από τον Νοέμβρη δουλεύουμε την αλλαγή στο template των Συνταγών της Παρέας. Απίστευτη δουλειά… Και πέσαν μέσα τα Χριστούγεννα και μετά η κοπή της πίτας και πήγε όλη η δουλειά πίσω. Ο Κωνσταντίνος λέει πως οποιαδήποτε δουλειά σχεδιάζεις, αφού υπολογίσεις το πόσο χρόνο θεωρείς πως θα σου πάρει, μετά πρέπει να να τον διπλασιάσεις και να προσθέσεις και ένα έξτρα. Δηλαδή υπολογίζεις πως θα σου πάρει ένα μήνα; Ε, το πιο πιθανό είναι πως θα σου πάρει 3… Κάπως έτσι έγινε κι εδώ. Οι δυο μήνες έγιναν πέντε…

Σήμερα το βράδυ όμως κάνουμε την αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως και σήμερα θα έχουμε δουλειά και πιθανότατα τις επόμενες 2-3 μέρες θα λύνουμε προβλήματα (γιατί όσο και να το έχεις προσέξει και δοκιμάσει, τίποτα δε σε πρετοιμάζει για τη χρήση ενός πράγματος από 100.000 διαφορετικούς χρήστες…). Όμως ακόμα κι έτσι, αυτό σημαίνει πως φεύγει ένα βάρος από το κεφάλι μου. Σίγουρα θα έχει δουλειά πολύ, γιατί πρέπει να αλλάξω εκατοντάδες φωτογραφίες (κυρίως σε άρθρα), αλλά αυτό μπορεί να γίνει σιγά σιγά. Και υπάρχει πάντα η δουλειά που τρέχει, οι συνταγές που μπαίνουν κλπ κλπ

Αυτό σημαίνει πως θα έχω χρόνο πλέον να ασχοληθώ και με το μπλογκ που το έχω παρατήσει, να μιλήσω για τις βόλτες μας στη θάλασσα, για τις Ψηφιακές Γειτονιές, για τα υπέροχα παιδιά μας, για τα ταξίδια που κανονίζουμε και τόοσα τόσα ακόμα. Και όπως το συνηθίζω, θα τα βάλω με σωστή χρονολογική σειρά, ακόμα και αν μπαίνουν… εκ των υστέρων.

Και ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αυτό, το βράδυ έχουμε αλλαγές πραγματικά! Τόση κούραση, ούτε ένα αστείο της προκοπής δεν κατάφερα να κάνω!
Άντε καλό μας μήνα, καλή αρχή, καλή και ομαλή αλλαγή και… πάμε για άλλααααα!!!

2 thoughts on “Επιτέλους…

  1. popelix

    Λοιπόν αυτό που είπε ο σύζυγος για τα έργα πληροφορικής θα το τοιχοκολλήσω… μεγάλη αλήθεια! Καλά ξεμπερδέματα με το template (γκλουπ… ξεροκαταπίνω…) και καλή αντάμωση στις Ψηφιακές Γειτονιές.

  2. Pingback: Ψηφιακές Γειτονιές » Γονείς bloggers μοιράζονται » Οι Ψηφιακές Γειτονιέ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.