Από την Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα, είχαμε μερικές από τις πιο γεμάτες μέρες και μάλιστα υπέροχα γεμάτες!
Την Παρασκευή πήγαμε στο δεύτερο OpenCoffee Καλαμάτας, όπου μας είχαν ζητήσει να παρουσιάσουμε τις Συνταγές. Η παρουσίαση πήγε αρκετά καλά, αλλά το σημαντικό ήταν πως γνωρίσαμε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, είδαμε άλλες δουλειές και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ανθρώπους που περνάνε τα ίδια με μας. Έχοντας και γνωστούς μείναμε για ποτό μετά (εμείς, ποτό μετά τα μεσάνυχτα…) και σα να μην έφτανε αυτό, βγαίνοντας από την πόρτα για να επιστρέψουμε σπίτι συναντήσαμε τον καλό μας φίλο Πέτρο και… πήγαμε και για φαγητό! Πρώτο ξενύχτι.
Το Σάββατο το μεσημέρι φύγαμε για Αθήνα. Ήμασταν χωρίς τα παιδιά κι έτσι πήγαμε να μείνουμε σε φίλους. Καλή παρέα, καλό φαγητό και μπιρίμπα μέχρι τελικής πτώσεως! Κυριολεκτικά δηλαδή, αφού στο τέλος κανείς μας δεν έβλεπε τι έριχνε! Δεύτερο ξενύχτι!
Την Κυριακή ήρθε η Γιωργία από την Κύπρο! Δε χρειάζονται λόγια, αυτό φτάνει για να καταλάβετε πόσο έφτιαξε η μέρα μας! Πήγαμε σπίτι, ολοκληρώσαμε τη βασιλόπιτα και το μεσημεράκι πήγαμε στον ΜΠΟΥΦΟ, για να τσιμπήσουμε κάτι και να περιμένουμε τους άλλους από τις Συνταγές, μια που είχαμε κοπή πίτας. Πολλούς μήνες πάλεψα για να διοργανώσω αυτή την κοπή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διοργανώνεις event αν δεν είναι στην πόλη σου. Όλα μου τα σχέδια πήγαν περίπατο, αλλά εντέλει ήταν για καλό. Και αυτό γιατί κάναμε ένα πολύ μικρότερο event φέτος, στο οποίο ήρθαν μόνο αυτοί που πραγματικά ήθελαν και άρα ήρθαν με όλη την καλή διάθεση να περάσουμε καλά. Ο χώρος ήταν σούπερ, η εξυπηρέτηση επίσης. Μετά πήγαμε να παραδώσουμε τα γλυκά που είχαμε φτιάξει ώστε να τα πάρουν από το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων και με έκπληξη είδαμε πως μας περίμενε… πάρτυ! Οπότε διασκεδάσαμε πολύ χορεύοντας και πίνοντας. (και επειδή εδώ τα έγραψα στα γρήγορα, αν θέλετε δείτε παραπάνω λεπτομέρειες για την φετεινή κοπή εδώ). Μετά από εκεί πήγαμε με την Γιωργία στο αγαπημένο μας πλέον μαγαζί, το Facce Strane. To προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Από τις καλύτερες μακαρονάδες που έχουμε φάει ποτέ, αλλά και ό,τι έχουμε δοκιμάσει είναι τέλειο. Το καλύτερο όλων όμως είναι το σέρβις! Η εξαιρετική Αριστέα θα σας φτιάξει τη μέρα!
Οι μέρες αυτές έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πήραμε την Γιωργία και πήγαμε και οι τρεις βόλτα-έκπληξη στη Ναυσικά μας, στο Αίγιο! Δεν ήξερε τίποτα, καθόταν σπίτι αφρίζοντας που δεν είχε καταφέρει να έρθει στην κοπή φέτος λόγω της ρεβυθούλας και ξαφνικά άνοιξε την πόρτα και… μας είδε μπροστά της! Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Γνωρίσαμε τη ρεβυθούλα, είπαμε τα νέα μας και χοροπηδήσαμε που ειδωθήκαμε!
Όταν γυρίσαμε πια σπίτι ήμασταν σούπερ έξτρα κουρασμένοι, αλλά τόσο μα τόοοοσο ευχαριστημένοι!